Емил Костадинов: Трябва да има визия за бъдещето на ЦСКА

снимка: Булфото

Новият спортен шеф в ЦСКА Емил Костадинов днес влезе много силно в своята роля. Точно Емил Костадинов беше човекът, който потвърди новината пред всички журналисти за уволнението на Миодраг Йешич.

 

"Йешич вече не е треньор на ЦСКА. Тръгва си заедно с целия си щаб", обяви Костадинов.

 

"Аз се завръщам на работа в ЦСКА и ще отговарям за всичко, което се случва в клуба. Паро остава спортен директор. С Йешич се разделяме. Преговаряме с наследника му. Назначението на Йешич бе грешка. Доста неща си казахме. Тези сбирки ще са редовни. Няма да ви кажа какво ни е казал Йешич. Изслушахме го и взехме решението. Той няма претенции. Утре сигурно ще се срещне с адвокатите на клуба," заяви Костадинов.

 

Костадинов бе много красноречив и на въпрос кой трябва да поеме ЦСКА и да изкара повече време начело на отбора, Костадинов отвърна: "Сигурно някой извънземен."

 

Въпреки лошото настроение и лошият старт на полусезона Емил Костадинов похвали футболистите на ЦСКА и каза, че просто не са показали възможностите си през първия мач:

 

"Имаме добри футболисти, които не показаха какво могат в първите два мача. Трябва да има бъдеща визия за ЦСКА. Да се работи за доброто на клуба, а не нещата да се правят на парче", продължи Костадинов. Стойчо Младенов не е вариант, преговаряме с друг българин", завърши Костадинов, намеквайки, че става въпрос за Милен Радуканов.