Култов Венци Стефанов: Борисов е славист, извънземните ми казват за черното тото

снимка: БТА

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изригна с поредния си любопитен коментар през 2013 година, след като в ефира на TV7 сподели, че собственикът на ЦСКА Димитър Борисов е фен на най-стария столичен клуб.

 

Освен за взаимоотношенията си с шефа на "Титан" Стефанов говори надълго и нашироко за "черното тото" у нас, както и други теми около българския футбол.

 

"Познавам Митко от много години и мога да кажа, че го уважавам. Той най-вероятно ще ми се разсърди, че сега за пръв път го разкривам, но трябва да се знае, че дълбоко в себе си той е славист", категоричен беше президентът на Славия, като коментира на кратко и изказването на Красимир Мечев, че води разговори с извънземни.

 

"Така е. Чуваме се. Извънземните ми се обаждат, за да информират кой се заиграва с черното тото", лаконичен бе Стефанов и не подмина БФС, нападайки отново ръководния футболен орган.

 

"Всеки път, когато излизам от сградата на футболния съюз, съм с високо кръвно. Футболът ни може да се опише с една дума - помия. Аз не искам нищо повече от това да се мери с един аршин и всичко да е еднокво - и за бедни, и за богати.

 

"Неведнъж съм казвал, че гледаме порно, а по-грозно от онова между Лудогорец и Миньор нямаше", каза още Стефанов, който не подмина легендарния танц на Боби Михайлов.

 

"Известният му танц не искам да коментирам, защото нямам неговата пластичност. Искам да подчертая обаче, че всеки има право да се забавлява. Проблемите са другаде и всеки ги знае. Искаме да бъдат решени", завърши президентът на Славия.