Радост на "Сан Сиро": Ел Шарави преподписа с Милан

снимка: БТА

Една от новите звезди на Милан Стефан Ел Шарави зарадва всички тифози на "росонерите", след като днес италианският национал поднови своя договор с клуба до лятото на 2018 година.

 

През този сезон Ел Шарави се превърна в истинско откритие за Милан, успешно заемайки мястото на продадения в ПСЖ Златан Ибрахимович.


20-годишният техничар наниза вече 18 гола във всички турнири за „росонерите", включително и вкарвайки на Интер в последното „Дерби дела Мадонина" през уикенда.


Страхотната форма на Ел Шарави привлече вниманието на някои от европейските грандове, но днес Малкия Фараон се врече във вярност на седемкратния крал на Европа.


Фараона се присъедини към Милан през лятото на 2011 година, когато бе привлечен от тима на Дженоа. Неговият първи сезон на „Сан Сиро" не бе особено впечатляващ, но през тази кампания Ел Шарави успя да се превърне във водещ състезател на „росонерите".


Новият договор на нападателя удължава предишния му контракт с още 12 месеца, като съвсем според очакванията, Ел Шарави ще се радва и на значително увеличение на своето годишно възнаграждение.