ВИДЕО: Милан представи Марио Балотели, той отряза репортер на "Сън"

снимка: БТА

Италианският колос Милан официално представи перлата в своята селекция Марио Балотели, който вчера парафира договор за 4.5 години със седемкратния крал на Европа.


Освен, че вчера подписа своя договор с "росонерите", Супер Марио дори успя и да отбележи гол в контролата с крайно непретенциозен съперник. Както и бе известно преди това, Марио Балотели взе фланелката с №45 в Милан, като с този номер той играеше и в предишния си клуб - Манчестър Сити.


Рамо до рамо със Супер Марио седна вицепрезидентът на "росонерите" Адриано Галиани, който отново бе с водещ принос за шумната сделка.


Изключително куриозен момент се разигра в течение на пресконференцията, когато журналист от британския таблоид "Сън" опита да зададе въпрос на Балотели. Марио отговори, че "Сън" никога не е писал нищо хубаво за него, като заяви, че не желае да разговаря с въпросния репортер. Въпросната ситуация можете да видите след 38-ата минута на видеото.


"За мен е важно, че отново съм в Милано. Тук мога да бъда близо до семейството и приятелите ми. Да играя за Милан винаги е било мечта", заяви италианският национал.


"В Интер печелих трофеи, но не винаги играех редовно. Идвам в Милан, за да бъда с основна роля в успехите на тима. Не очаквах такова посрещане от тифозите, всичко бе много емоционално за мен", добави той.


Марио Балотели призна, че с удоволствие би изразил радостта си, ако отбележи гол на своя бивш клуб Интер. Нападателят също така добави, че се чувства в перфектно физическо състояние, два дни преди домакинството на Удинезе в Серия А.


"Не изпитвам съжаление, че напуснах Манчестър Сити. Искам да благодаря на феновете в Англия, както и на мениджъра Роберто Манчини. Англия ще ми остави приятни спомени - тренировките, мачовете. Мисля, че Висшата лига е най-силното първенство в света, не знам дали някога ще се върна там", продължи Марио.


Попитан какво би искал да забрави от престоя си на Острова, Балотели отговори: "На първо място пресата, времето и храната".