Рамос беснее: Винаги е едно и също при вас, мошеници такива

снимка: БТА

Бранителят Серхио Рамос е засипал с обиди официалните лица на срещата със Селта, като главна негова цел са били съдиите в срещата, и в частност главния рефер и 4-ия съдия.

 

Снощи Реал разкова гостите от Виго с 4:0, но защитникът си изпроси червен картон в 72-ата минута, но това не е била последната му необмислена постъпка в студената вечер на "Сантяго Бернабеу".

 

"Ти си мошеник. През целия мач се опитваш да ни прецакаш", казал Рамос на Айза Гамес, като не спрял до там, ами отправил същите думи и към 4-ия съдия.

 

"По пътя си към съблекалните, той се е приближил до 4-ия рефер и му е казал: Винаги е едно и също при вас, мошеници такива", казва още докладът на Гамес.

 

В същото време Серхио Рамос не отрече за случилото се, защитавайки своите думи. Все пак той се извини на официалните лица.

 

"Бах много разочарован от червения картон. Познавам този рефер от доста време вече и никога не съм имал добро предчувствие за него", настоя той.

 

"Понякога, когато адреналинът е висок, казваш неща, които не би трябвало да казваш. Извинявам се за това".

 

Причината за избухването на защитника беше червеният картон, който той получи. В 72-ата минута той изрита грубо Аугусто Фернандес, което доведе до втори жълт картон и червен за бившия играч на Севиля.

 

По принцип той би трябвало да получи не повече от мач наказание, но след доклада на съдиите и делегатите на срещата, Рамос може да отнесе по-сериозни последствия.