ЦСКА с четвърто ново попълнение

Горан Галешич е поредното ново попълнение в състава на ЦСКА, разкри временният наставник Сашо Борисов, който днес изведе "червените" за първата тренировка за годината.

 

Полузащитникът от Босна и Херцеговина преминава днес медицински прегледи и утре в 15:00 часа ще бъде представен официално заедно с другите нови в ЦСКА - Мартин Камбуров, Ивайло Чочев и Венцислав Василев.

 

Освен четиримата футболисти, на пресконференцията утре ще бъде представен и новият старши треньор на "червените" Миодраг Йешич, разкри изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев.

 

"Всички футболисти участваха в първата тренировка. Само Галешич не дойде, но той минава медицински прегледи и от утре ще се включи в подготовката", каза Сашо Борисов, цитиран от БТА.

 

"Настроение в отбора има и така трябва да бъде, защото без настроение нищо не става", каза още Борисов.

 

Общо 30-ина футболисти се включиха в традиционния за началото на годината крос в Борисовата градина. В групата бе и звездата Мишел Платини, който самоволно излезе във ваканция през декември без разрешението на ръководството.

 

С отбора е и капитанът Тодор Янчев, който обаче отказа изявления след тренировката. Янчев тренира, въпреки че се появиха слухове, че ще участва в пресконференцията на Стойчо Младенов днес по обяд и ще напусне ЦСКА в знак на солидарност с вече бившия треньор на "червените".

 

Едва 30-ина привърженици на ЦСКА се появиха на първото занимание, а планираният протест срещу уволнението на Младенов и управлението на клуба бе доста рехав. Четирима фена хвърлиха църковни свещи пред съблекалнята на отбора и разпънаха транспаранти "ЦСКА за нас, свещите за вас".