Специалния скочи на Marca: Питайте Перес дали е доволен от мен

снимка: БТА

Жозе Моуриньо така и не отговори категорично дали ще си тръгне от Реал Мадрид през лятото, но даде да се разбере, че към този момент е треньор на „кралския клуб", а за повече информация Моу призова журналистите да питат колегите си от Marca.

 

По-рано днес испанският ежедневник, който е близък до Реал Мадрид, излезе със сензационната новина, че Флорентино Перес ще направи всичко възможно, за да се отърве от Специалния през лятото. Португалецът отговори в типично свой стил на догадките на испанската преса.

 

"Моето бъдеще е свързано с утрешния ми мач №101 в Шампионска лига, който е потвърден от УЕФА", заяви на пресконференция днес Жозе Моуриньо. "Питайте Флорентино дали е доволен от мен. Аз нямам проблеми.

 

"Тези въпроси може да си ги обсъдите с колегата от Марка, който пусна тази информация. Няма да кажа нищо, а това няма да направи и президента. За повече информация се обърнете към колегата си", заяви гневно Моу на въпрос свързан с публикацията на вестника, че португалецът си тръгва през лятото от Реал Мадрид.

 

Той обясни и появата си на игрището преди срещата с Атлетико Мадрид, когато беше аплодиран от 5000 привърженици на отбора, които рано-рано бяха заели местата си на „Сантяго Бернбеу".

 

"Не изпитвах нищо, докато стоях на игрището, защото наблюдавах загрявката на Икер Касияс. Излязох, защото очаквах някакви негативни емоции или нещо подобно и предпочитах всичко да се случи преди срещата, за да бъде подкрепен отборът по време на срещата с Атлетико", сподели още Специалния.