Пародия на Лаута! Гонзо си тръгна след 24 часа на работа

снимка: Булфото

Все по-странни и по-странни неща започват да се случват в шампиона 2004-а година Локомотив (Пд), след като преди няколко дни от поста старши треньор бе уволнен Емил Велев.

 

Вчера неговото място бе заето от Георги Иванов-Гонзо, а Веселин Марешки заяви, че "синята" легенда може да остане дълги години начело на тима, стига да постига добри резултати.

 

Той дори записа треньорския си дебют снощи, но "смърфовете" загубиха с 0:2 от Черноморец в контролна среща.

 

Днес обаче нещата се обърнаха на 180 градуса, като lportala съобщава, че Георги Иванов си тръгва от „Лаута" само 24 часа, след като суж пое родния си клуб. Според информацията на фен сайта на „смърфовете" причината е тривиална - Гонзо и Марешки не са се разбрали за пари.

 

Днес Атанас Узунов е поднесъл на бившия №9 споразумение, което е било много далеч от това, за което за говорили Гонзо и новия собственик на тима.

 

Ето и пълния текст на фен сайта lportala.net:

 

Финансови разминавания отказаха юношата на Локомотив от кормилото на родния си клуб



Забавата на Лаута продължава с пълна сила и убива конкуренцията на намиращия се наблизо цирк "Балкански". В стила на известен шоумен, участник във ВИР-риалити по една от националните телевизии, привържениците на Локомотив гледат днес второ представление на цената на един билет.



След вчерашната сапунена пресконференция на Лаута, новоназначения старши-треньор Георги Иванов-Гонзо обяви, че напуска новия си клуб, по-малко от 24 часа след като застана начело му. Причините затова негово решение са финансови разминавания между предложения от собственика Веселин Марешки договор и поднесения му днес такъв от административния директор Атанас Узунов. Очакваме подробности по темата.