Бербатов вдишва кислород за бързо възстановяване

Българският нападател на Фулъм Димитър Бербатов продължава да се възстановява от травмата в бедрото, която не му позволи да играе срещу шампиона Манчестър Сити през уикенда.


Бербо отново се сети за почитателите си във "Фейсбук", пускайки крайно интересна снимка, показващо го с... кислородна маска на лицето.


Таранът на "котиджърс" все пак пояснява, че процедурата по вдишване на чист кислород е нещо обичайно в подобни случаи, като този ход ускорява възстановяването на атлетите.


"Изглежда смешно, нали:))..Няма начин, вдишването на чист кислород, ускорява възстановяването от контузии..Така че..Ето ме, вдишвам чист кислород, ще видим дали ще помогне:))..Надявам се да бъда готов за следващия мач..:)", написа Бербатов във "Фейсбук".


Фулъм гостува на новака Саутхемптън в своя следващ мач от Висшата лига, като поне засега се очаква, че Димитър Бербатов ще пропусне и тази среща на своя тим. Не е изключено обаче той да се възстанови по-бързо от очакваното, за което все пак може да помогне и кислородът.


Бербатов опита и да разведри обстановката, като малко по-късно публикува и снимка от лятната си почивка, без да уточнява къде точно е направена тя.


"За да има баланс м/у снимките, нещо по приятно, от лятото..:)))", уточни "деветката" на "котиджърс".