Стойчо Стоев подава оставка след 1:5 от Локо Пд

снимка: minyor.com

Старши треньорът на Миньор Стойчо Стоев бе изключително разочарован от разгрома с 1:5 при визитата на Локомотив в Пловдив и дори заяви, че това вероятно ще бъде последният му мач начело на перничани.

 

Миньор поведе в самото начало на двубоя, но след това получи цели пет безответни попадения и записа втора поредна изразителна загуба.

 

В предишния кръг „чуковете" бяха сразени с 1:4 от ЦСКА на собствения си „Стадион на мира".

 

„Поздравявам отбора на Локомотив, явно такова е положението в цяла България", коментира Стоев след края на срещата. Той визираше тежкото финансово състояние, в което се намира водения от него тим.

 

От началото на новия сезон Миньор няма победа и никаква яснота около бъдещето си, което е основната причина за напускането на Стоев.

 

„Най-вероятно това беше последният ми мач начело на клуба", продължи наставникът. „Не е етично да разкривам подробности от кухнята на отбора, но настроението е под нулата.

 

Играем мачовете колкото да минат, може да се търсят варианти за развитие, но не знам какво е в главите на ръководителите ни. Няма финансова стабилност, а само обещания", завърши накрая Стоев.