Роналдо се покри след снощните си признания

снимка: БТА

Звездата на Реал Мадрид и Португалия Кристиано Роналдо реши да не се изявява днес пред медиите и предпочете да запази мълчание, след като след снощната победа на "кралския клуб" над Гранада той обяви, че се чувства "тъжен и клубът знае причината за това".

 

Вчера CR7 наниза 2 гола за победа с 3:0 над скромния съперник, но след мача призна, че не се чувства добре в настоящия си клуб, въпреки че преди време обяви желанието си да остане до края на кариерата си в отбора от столицата на Испания.

 

Думите му пък дадоха повод на каталунските медии да заподозрат, че той прави този "цирк", защото иска да си издейства повече пари от Флорентино Перес, като използва оферта от ПСЖ като свой основен коз.

 

В момента Роналдо е в Португалия, където се готви за началото на световните квалификации на националните отбор, като се очакваше той да даде пресконференция днес. Звездата на Реал обаче предпочете да запази мълчание, тъй като се очакваше да завалят въпроси към него относно изказването му от вчера.

 

Освен че има медии от Испания в Португалия, местната преса също се опитва да разбие защитите на Роналдо и да разбере какво е накарало CR7 да произнесе тази фраза, обиколила света за по-малко от 24 часа.