Паника в Мадрид: Роналдо изразил желание да напусне?

снимка: БТА

Снощи Реал Мадрид постигна първа победа в Примера Дивисион за този сезон, печелейки с 3:0 домакинството си на Гранада, но часовете след двубоя са на път да предложат истински кошмар за всички почитатели на "лос бланкос".


Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо отбеляза два гола във вратата на гостуващия тим, ала португалецът демонстративно не отпразнува нанизаните попадения. Попитан от репортерите за реакцията си, или по-скоро липсата на такава, португалецът заяви загадъчно, че "не се чувства щастлив, а Реал Мадрид знае причините за това".


Междувременно авторитетната радиостанция "Кадена Сер" гръмна с информацията, че в събота португалецът е потърсил лична среща с президента на "кралския клуб" Флорентино Перес, изразявайки желанието си да напусне "Сантяго Бернабеу".


Новината на "Кадена Сер" бе публикувана и от в-к "Ас" на неговото електронно издание, като се съобщава, че Роналдо страда от влошените си отношения с част от съблекалнята на тима. Визира се името на бразилския национал Марсело, който доскоро бе сред най-добрите приятели на португалеца в селекцията на Жозе Моуриньо. "Ас" предполага, че индикация за това е и скорошното изявление на Марсело, който посочи Икер Касияс като свой личен фаворит за "Златната топка".


През миналата седмица Кристиано Роналдо остана зад Андрес Иниеста в битката за футболист №1 на УЕФА за сезон 2011/12, като португалецът отрече това да е причината за странното му поведение в срещата с Гранада.


"Това няма нищо общо с Иниеста и наградата на УЕФА", сподели Роналдо пред репортерите в Мадрид. "Проблемът е професионален, като клубът е наясно с него. Но не искам да говоря повече за това. Сега ще се концентрирам върху португалския национален отбор. Има и по-важни неща", добави най-скъпият футболист в историята.