Шумахер остава във Формула 1?

Седемкратният световен шампион във Формула 1 Михаел Шумахер подсказа на милионите си фенове по целия свят, че този сезон най-вероятно няма да бъде последният му сезон в „кралските гонки".

 

В момента Шумахер изживява истински ренесанс, като единствено проблемите с колата не му позволяват да се движи постоянно в челото. Най-горещата тема на разговор в послено време е дали пилотът на Мерседес ще остане за по-дълго във Формула 1, след като се завърна преди три години, а самият той даде да се разбере, че все още има какво да доказва.

 

„Все още не съм доволен", сподели Шумахер пред Sport Bild. „Не съм доволен, защото не съм постигнал нищо по време на втория си период във Формула 1."

 

Шуми добави, че очаква разговорите между него и Мерцедес да започнат скоро, а шефът на екипа Рос Браун се надява съзнанието на седемкратния победител в световния шампионат да е избистрено до Гран при на Белгия.

 

„Все още не са проведени разговори между мен и отбора за евентуалното удължаване на моя престой, но съвсем скоро това ще стане факт. Само трябва да се разберем за дата", добави Шумахер.