Сигурният нов в ЦСКА премина в Клуж

ЦСКА претърпя неуспех на трансферния пазар в опита си да привлече качествен футболист, който по някакъв начин да запълни празнината след напускането на Жуниор Мораеш.

 

Унгарският национал Адам Вас беше считан за сигурно ново попълнение на „армейците" и дори се очакваше днес да пристигне в София, за да парафира с клуба от Борисовата градина.

 

В крайна сметка обаче Вас не е имал намерение да преминава в родната А група, защото още късно снощи е сложил подписа си на договор с румънския шампион ЧФР Клуж.

 

Днес дори бившият играч на Бреша проведе първо занимание с новия си отбор и по този начин не оправда очакванията на ръководството на „червените".

 

Клуж възнамерява да остави сериозна следа в Шампионската лига и затова селекцията там върви с пълна пара, като Вас е един от новите в отбора.

 

Преди десетина дни унгарецът пристигна в София и сподели пред РИНГ, че е щастлив от възможността да премине в ЦСКА, но се отказа от трансфер, защото поискал 120 000 евро на ръка.

 

С продажбата на Мораеш се очакваше „червените" да бъдат по-платежоспособни, но явно все още не успяват да примамят качествен футболист в редиците си.