Билетите за ЦСКА - Монтана започват от 10 лева

снимка: bulphoto.com

В официалният сайт на ЦСКА излезе информация относно цените на предстоящия двубой на "червените" срещу Монтана. Впечатление прави цените за най-големите привърженици ,които се събират в Сектор Г. Ценните хартийки започват от 10 лева за Г и стигат до 15 лева за А Сектор.

 

 

Предстоящият двубой между ЦСКА и Монтана от 19-ия кръг на Виктория футболно първенство ще се състои на 19.03. ( понеделник), на стадион „Българска армия" от 20:00 часа. Билетите вече са пуснати в продажба от вчера (15.03.) в търговските мрежи на „Пикадили", „Германос" и „Офис1".

 

Закупен билет не се връща на касите, независимо от това дали ще бъдете допуснат до стадиона. Ще бъдат взети и допълнителни мерки при пропускателния режим за влизане на стадиона.

 

Фенове, които са във видимо нетрезво състояние няма да бъдат допуснати, ще има и ултравиолетови лампи, за да се предотврати влизането с фалшиви билети. Децата до 14 годишна възраст трябва да имат попълнена декларация от родител и да бъдат с придружител на спортното събитие.

 

Цени на билетите:

 

- сектор А - 15 лева

 

- сектор В -12 лева

 

- сектор Г -10 лева

 

- сектор Б ( гости) -10 лева