Над 5 милиона пъти плакнахме очи по дупето на Ивет Лалова

снимка: БТА

Повече от 5 милиона и 170 хиляди пъти светът е плакнал очи по дупето на Ивет Лалова, става ясно от брояча на преглежданията на видеото, публикувано в YouTube.

 

На Световното първенство в Истанбул освен с изключителното си бягане, чаровната спринтьорка привлече погледите на феновете на атлетика със сексапила си.

 

По-долу ви предоставяме видеото, което предизвика небивал интерес и една от няколкото му разновидности са гледани вече близо 5 172 000 пъти в най-големия сайт за споделяне.

 

Самата Лалова винаги е подчертавала, че не иска да бъде определяна като най-красивата, а като най-бързата жена в леката атлетика.

 

Без съмнение сексапилът на българката заслужи не един и два комплимента в Лондон, като любопитна класация дори обяви дупето ѝ за номер 1 на Игрите през 2012.

 

Друга престижна класация по красота също не отмина външния вид на Ивет - тя е на второ място по секси тяло, като отстъпва единствено на рускта красавица Мария Шарапова.

 

Ивет потвърди и информациите, че през следващата година най-накрая ще се ожени за своя приятел - италианският спринтьор Симоне Колио, с когото неотдавна се сгодиха.

 

Ако тази статия ви се струва интересна, харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите

 

Насладете се отново на кадрите на българската гордост в леката атлетика: