Големият финал на Каменица ФЕНкупа 2011 - този уикенд на комплекс "Царско село" в София

Големият финал на Каменица ФЕНкупа 2011 започва официално в 11:00 часа на 8 октомври (събота) на комплекса "Царско село" в София. Началото ще бъде дадено с тегленето на специален жребий, който ще определи пътя на всеки от отборите към така желаната шампионска ФЕНкупа.

 

Участие в двудневния финал ще вземат най-добрите 24 тима от цялата страна, спечелили първо и второ място на 12-те регионални полуфинала в Габрово, Пловдив, Стара Загора, Благоевград, Русе, Шумен, Варна, Бургас, София, Велико Търново, Хасково и Мездра.

 

Шампионите на Каменица ФЕНкупа 2011 ще станат ясни след финалния мач на 9 октомври (неделя) от 13:30 часа и ще грабнат впечатляващата награда да гледат на живо мач на някои от най-големите европейски отбори. За пръв път тази година "Каменица" АД предоставя възможността победителите сами да изберат мач на кой отбор искат да посетят, а компанията ще покрие всички разноски по незабравимото пътуване.

 

В арена на битките от Големия финал на Каменица ФЕНкупа 2011 ще се превърне един от най-модерните и луксозни спортни комплекси в България - "Царско село", който ще очаква и всички фенове на футбола и добрата бира.

 

По време на двата дни от финалната програма организаторите от "Каменица" АД са предвидили множество големи награди за публиката, а който от зрителите покаже добри футболни умения, има шанса да си тръгне с чисто нов таблет HTC Flyer, сред големите награди са още две джаги и три смартфона HTC Sensation. За останалите ще има томболи с утешителни награди, футболни емоции и много бира.