Зико е приет в болница

галерия:

 

Бразилската футболна легенда Зико бе приет в болница, заради оплаквания от много силно главоболие и болки в мускулите. Той е в стабилно състояние и според източници на Goal.com се възстановява добре.

 

Петдесет и осем годишният бивш футболист за първи път се е почувствал зле в началото на седмицата, като е бил лекуван от личния си лекар, но след това се е наложило да постъпи в болница в петък.

 

Бившият треньор на Япония е бил подложен на множество медицински тестове, като в момента се чакат резултатите. Независимо, че все още е ясно какво е причината за тези проблеми, неговия лекар Д-р Петер Сириьо е сигурен, че няма причина за притеснение.

 

„Основните оплаквания са висока температура, много силно главоболие, повръщане и болки в мускулите. В момента Зико лежи в болницата, като се чака да излязат резултатите от всички тестове на които го подложихме, за да имаме ясна диагноза. Но той е добре и в момента няма сериозни оплаквания", разкри докторът.

 

Бразилският полузащитник спечели славата си с мачовете за „кариоките", като записа цели 72 двубоя с екипа на родината си и реализира цели 52 гола.