ВИДЕО: Коприваров се превърна в интернет сензация

Бившият футболист на Левски Милан Коприваров отдавна тъне в неизвестност, подвизавайки се по долните дивизии на Австрия. Това обаче се промени сякаш за ден, а един от героите на "синята приказка" се превърна в интернет сензация.


Причина за това стана мачът на неговия АТСВ Щадл-Пура с Алтхейм, който отборът на Коприваров спечели с убедителното 5:1.


Превъзходството на Щадл-Пура бе толкова очевидно, че домакините дори можеха да си позволят известна заигравка със своя противник.


Именно нещо такова се получи в момент, когато отборът на Коприваров получи правото да изпълни дузпа. Зад топката застана именно българският футболист, който обаче имаше повече от нестандартна идея за изпълнението й.


Бившият ас на Левски и негов съотборник опитаха да повторят изпълнение, което звездите на Арсенал Тиери Анри и Робер Пирес осъществиха преди години. Те обаче повториха и крайния резултат, защото както тогава, така и сега всичко се обърка.


Опитът на Коприваров и неговият съотборник се оказа същинско бедствие, а изпълнението им дори бе определено като "една от най-лошите дузпи в историята".