Домусчиев: Не съм се притеснявал за парите от Шампионска лига

снимка: Булфото

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че никога не се е притеснявал за парите от Шампионската лига. Той смята Козмин Моци за легенда на клуба и се зарече, че ако не получи колосално предложение, ще го остави за дълги години в клуба.

Босът смята, че Лудогорец не трябва да излиза настроен за поражение срещу Реал Мадрид в Шампионската лига. Той добави, че не е присъствал на първата копка за стадиона в Разград, заради семейни ангажименти защото не всичко е футбол.

"Никога не съм се притеснявал за парите от Шампионската лига. Това са минимум 8,6 милиона евро, но повече се притеснявах за престижа на Лудогорец. Няма значение колко пари съм обещал на футболистите. Може и да са мислили за тях, но по-важното е че те играха пред своите семейства и цяла България," заяви Домусчиев.

"Още преди мача със Стяуа им казах да не се притесняват и да дадат най-доброто от себе си защото вече сме се класирали за групите на Лига Европа," добави Домусчиев.

"Моци остава легенда на клуба. Ако не получим някакво колосално предложение тогава той ще остане дълги години при нас. Той е мъжко момче - сложи ръкавиците и спаси две дузпи. Някои обичат да засилват темата с алкохола и цигарите. Всеки играч обича да кръшка и да пали цигата на по чаша вино. Просто не трябва да се прекалява," каза още философски Домусчиев в предаванео "ДикOFF".

В никакъв случай няма да излизаме пораженчески настроени срещу Реал Мадрид. Ако е така то няма смисъл да играем. Аз съм разчитал винаги на победата и на оптимизма," завърши Домусчиев.