20 хиляди на "Бернабеу" посрещнаха Бейл (СНИМКИ)

галерия:

снимка: БТА/AP

Облечен в елегантен черен костюм, с тънка черна вратовръзка и нервно изражение на лицето си, Гарет Бейл поздрави феновете на Реал Мадрид за първи път в компанията на президента на „кралския клуб" Флорентино Перес.

 

Уелската суперзвезда стана най-скъпият футболист в историята с изумителната си цена от 100 милиона евро, с което Мадрид продължи традицията да осъществява най-гръмките трансфери.

 

Бейл се чувстваше недотам комфортно на пресконференцията и поради факта, че трябваше да използва слушалки, за да разбира какво говори Флорентино Перес за него пред журналистите.

 

Президентът очаквано засипа с похвали новата си лъскава придобивка, наричайки го „изумителен" играч и припомняйки факта, че беше награден за номер 1 в Премиърлийг за миналия сезон.

 

Малко смут по време на пресконференция беше внесен от 20-те хиляди фенове по време на официалното представяне на Бейл. Голяма група от тях скандираха „Не продавай Йозил" освен обичайните поздрави към 100-милионния уелсец.

 

Перес внесе яснота и по този въпрос, въпреки че очевидно не желаеше да измества акцента на вниманието от Бейл.

 

„Приехме 2 оферти за Йозил и от него зависи дали да предприеме следващата стъпка", разкри Перес. Както Sporta.bg вече ви информира, неочакван обрат настъпи в трансфера на Месут Йозил и той е на прага на преминаване в Арсенал за 50 милиона евро.

 

Sporta.bg ще ви информира за всичко най-интересно във финалния ден на летния трансферен прозорец НА ТОЗИ ЛИНК.

 

 

Иначе Бейл направи отлично впечатление на мадридските фенове с няколкото изречения на испански, които успя да отправи към тях.

 

Освен обичайното „Hala, Madrid", той благодари за безкрайно топлото посрещане и сподели, че за него е невероятно изживяване да бъде в Реал.

 

 

„Надявам се да помогна за успехите на отбора, защото знаем, че целта е спечелването на 10-та титла от Шампионската лига", каза още Бейл.

 

Накрая уелсецът позира с новата си фланелка с номер 11, която отдавна вече се продава с неговото име от магазините в Мадрид и Азия, а от днес вече и в официалния феншоп на Реал.