Изненада: Коентрао се озова на "Олд Трафорд"

снимка: Guliver/Getty Images

Изключително изненадващ трансфер успя да осъществи Дейвид Мойс в последните секунди на трансферния прозорец, съобщават на Острова.

 

След като Фелаини беше спазарен чак в края на вчерашния ден, сега става ясно, че и Фабио Коентрао ще носи червената фланелка през следващия сезон. Новината обаче още не е потвърдена.

 

Според медиите в Испания, след преотстъпването на Черишев в Севиля Коентрао със сигурност оставаше в Реал Мадрид, но очевидно в края на трансферния прозорец Флорентино Перес е приел предложението за отдаване под наем.

 

Така през следващия сезон Коентрао ще действа отляво на защитата на Манчестър Юнайтед, като за титулярно място ще спори с втория капитан на тима Патрис Евра.

 

Реал Мадрид пък ще има проблеми в защита, след като в един ден отдаде под наем двама от левите си защитници. Така при контузия на Марсело Карвахал и Арбелоа ще трябва да покриват лявата зона.

 

В последния ден на трансферния прозорец Реал се раздели и с още един играч - Месут Йозил, който премина в Арсенал срещу 50 милиона евро.