СНИМКИ: Абсурдно поведение на фенове на Левски! 10-15 озверели фенове съблякоха Петев гол на пресконференцията

галерия:

снимка: Булфото

На абсолютна изродщина станаха свидетели журналистите на пресконференцията по представянето на Ивайло Петев, като нов треньор на Левски, след като 20 изрода, водещи се фенове на отбора, нападнаха и съблякоха новия треньор на отбора, прогонвайки го от "Герена".

 

Бившият треньор на Лудогорец пристигна днес на "Герена", след като беше назначен за заместник на Славиша Йоканович. Той трябваше да бъде представен на пресконференцията, но тя се превърна в абсолютен фарс.

 

След като бяха направени снимки на новия треньор със синия екип и позира с шала на отбора, 20-тина фена на Левски нахлуха и започнаха да псуват по Ивайло Петев.

 

"Не ви харесваме и не ви искаме тук. Никой не ни е питал дали вие може да сложите фланлката. Нито вие, нито господин Сираков", почнаха фенове на Левски пред слисания треньор.

 

"Нас чорбар няма да ни води! Цирковете са безкрайни, бе. По-зле сме не от свинете, ами не знам от кой още. След 5 секудни ти сваляме екипа, ако не го свалиш сам. Т'ва да не ти е Разград, бе, алооо?! Тука т'ва не ти е Лудогорец, бе. Сваляй! Събличай се".

 

След тези закани двама вдигнаха Петев от стола и почнаха да го събличат, докато не махна и тениската под синия анцуг, с който беше облечен. След това той напусна стаята бързо, а Сираков започна разговори с феновете.

 

В помощ на треньора не се появи нито охрана, нито полиция, а само бързата намеса на Сираков предпази Петев и от по-сериозни поражения.

 

На разговора беше засегната темата за смяната на Йоканович, като феновете настояха веднага да бъде върнат вече стария треньор. Още какво се каза на импровизираната среща вижте на този линк!!!

 

В момента играчите на Левски тренират, но не под ръководството на Петев, а това на Топузков.

 

Малко след това на "Герена" се появи и Тодор Батков, който все още е на стадиона, но все още отказва даговори пред медиите. В същото време Борислав Михайлов осъди поведението на 20-те "сини" фена.