Феновете на Левски настръхнаха срещу Ивайло Петев

снимка: Булфото

Част от феновете на Левски настръхнаха срещу информациите, чебившият треньор на Лудогорец Ивайло Петев ще замени Славиша Йокановичначело на "сините".


Вчера сръбският специалист се прибра в София от Мадрид, като отказа да разкрие пред медиите какво е бъдещето му.


Часове по-рано се появи информация, че Ивайло Петев е сигурният нов треньор на Левски. Уволнението на Йоканович е въпрос на време, а освободеният от Лудогорец Петев вече си стяга багажа за София.


Новините за поредната треньорска рокада на "Герена" обаче вбеси част от почитателите на Левски, пишещи в най-големия форум на привържениците на тима. Повечето от тях продължават да подкрепят Йоканович, но и същевременно видимо не таят особени симпатии към Ивайло Петев.


Основно критики получава собственикът на Левски Тодор Батков, но не е подминат и спортния директор Наско Сираков, който също е недолюбван от голяма част от ултрасите. Самият Ивайло Петев пък е наричан с язвителното "Радо Прашката", заради визуалната му прилика с ексцентричен герой от българско риалити.


"Ако изгонят Йока им желая на всичките никога повече да не видят бял ден", пише потребител с никнейм Марто, застъпващ се за сърбина. "Може да е приличен треньор за България, но е класически селски самозванец. По-срамно нещо не се е случвало скоро", пък добавя Justice.

 

BluePrideBg също се обявява против готвената смяна на Славиша Йоканович - "И ние да случим на грамотен треньор, и за 4 месеца го разкарваме. Нашите професори на тема футбол са жестоки".

 

Още по-краен е We_Are_Levski!, който пише - "На този селяк не му давам и 10 мача да е треньор! До края на Ноември или началото на Декември ще изгори! И тогава ше дойде пак некой между Яската Петров, Кокала, Сухия, Овчата Глава или в краен случай Топчо или Йовов! Е*ем ти ръководителите, е*ем ти стратегията, е*ем ти визията за бъдещето, е*ем ти 100 годишнината, този клуб се е превърнал в срам и позор!"

 

"Футболистите ги сменяме на всеки 6 месеца/някой път и 1 месец не изкарват/.Взимаме играчи кой от кой по куц кон,защото нямаме пари за трансфери ама ни се иска нещо си там.Треньорите идват и си отиват като клиенти на чалготека. В последните 2-3 години нивото в клуба толкова е паднало че по-лошо едва ли ще стане.С тези си действия клуба как иска да има посещаемост на стадиона?", добавя jestoko.

 

Собственикът на "сините" Тодор Батков отново не е пожален от критики, за което свидетелства и постът на BlueKiller - "Впрочем цялата вина и омраза трябва да падне върху Батков, а иначе който и да ни стане треньор няма да е виновен че имаме олигофрен за собственик".

 

 

ivan-bg- също е несъгласен с предстоящата смяна - "Рядко взимам мнение за това, което става в клуба, ама тоя път съм крайно възмутен. Ебахти глупостта да сменяш треньор преди мача с прасетата, при това единствения от много време, който поне на мен ми вдъхваше някакво доверие". L.S.F.C._1914пък добавя - "Йоканович е направо като Марчело Липи в сравнение с Петев".

 

 

 

 

"Винаги съм си мислил че поредното идиотско решение ще е последно,но уви добрите ни ръководители продължават да ни изненадват приятно. Браво на Тошенцето миличкото и на китеника", разгневен е и Los Zetas.

 

 

"Да се събираме утре на Герена. Тоя боклук Петев не трябва да бъде допускан там. Насо да си стяга багажа и той. Време е да покажем ,че сме някакъв фактор в този клуб. Стига са се гаврили с нас", отново пише L.S.F.C._1914.

 

Mr. Smith пък призовава за бойкот на ръководството на клуба - "Няма как да подкрепя и ръкопляскам на човек, който съм го псувал и иронизирал толкова много, няма да мога да се пречупя, след дербито - бойкот".

 

"Възможно е Йоканович и сам да си е тръгнал, но пълно мълчание, мишкуване, някакви информации, които изникват тук-там по медии, никаква официална позиция. За мен това не е Левски и ще използвам вече АФК когато говоря за клуба и отбора. И без това нивото на работа е аматьорско. И нямам нищо против Петев, просто ми писна от безумията в този клуб", добавя FLAME.

 

georgilsfc пък пише - "Само ние останахме да браним името Левски. Нито клуба, нито отбора, никой няма нищо общо! НИЕ СМЕ ЛЕВСКИ! Наш дълг е да предприемем нещо, защото нещата отиват на закриване!"