Йоканович: Пребиха ни

снимка: levski.bg

Старши треньорът на Левски Славища Йоканович разбораемо бе доста разочварован след срамната загуба на "сините" с 0:2 насред "Георги Аспарухов".

 

Така Левски продължава да не знае какво е това победа на "Герена" през този сезон, като именно срещу Лудогорец през миналата кампания бе и последния до момента успех на левскарите на собствения им стадион.

 

"През първото полувреме ни надиграха, направо ни пребиха и заслужено ни победиха. През второто полувреме показахме характер, създадохме и повече положения, но за жалост не се получи", бяха първите думи на сръбският специалист.

 

"Задачата ни е много тежка, днешният мач ни отдалечи още повече от целта. Всичко обаче е пред нас и зависи от нас. Качеството е такова, каквото е в момента. Няма да е лесно, но продължаваме напред", добави Йоканович.

 

"През първото полувреме не показахме достатъчно характер, надиграха ни, първият гол падна след типично положение, а вторият няма какво да го коментирам - мислех, че такива неща се случват само при юношите", завърши разочарованият наставник на Левски.