Очаквано: Младенов взе Фо-Поре и Сидибе за мача с Пирин

снимка: cska.bg

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи групата на своя тим за гостуването на Пирин (Гоце Делчев) в петък, като феновете на тима ще видят двама нови в състава.

 

Това са последните попълнения на "червените" - Жереми Фо-Поре и Мамади Сидибе, които очевидно са наваксали с подготовката си и ще се изправят срещу скромния представител на южния край.

 

Очаква се обаче в двубоя, който е с начален час 16:15, двамата да започнат на пейката, въпреки че ЦСКА има проблеми със защитата си. В срещата няма да играе Менди, който получи червен картон, и това отваря възможност за Фо-Поре.

 

До Валентин Илиев в центъра на отбраната най-вероятно ще застане Апостол Попов, а Стойчо Младенов ще избира измежду Венци Василев и Фо-Поре за дясната зона на отбранителния вал.

 

Двубоят в Гоце Делчев ще бъде пропуснат още от Стоян Колев, Рангел Абушев и Кировски.

 

Групата на ЦСКА:

 

Вратари: 12.Томас Черни, 92.Райс Мболи

Защитници: 11.Неманя Милисавлевич, 14.Валентин Илиев, 19.Апостол Попов, 21.Венцислав Василев, 37. Жереми Фо-Поре, 25.Ангел Грънчов

Халфове и нападатели: 5.Тодор Янчев, 7.Мамади Сидибе, 8.Николай Дюлгеров, 10.Марсиньо, 15.Браян Хауърд, 18.Ивайло Чочев, 20.Омар Косоко, 23.Емил Гъргоров, 41.Бруно Морейра, 45.Григор Долапчиев, 71.Антон Карачанаков, 77.Ревсон