Хубчев: Излишно е да се оправдаваме

снимка: Булфото

Наставникът на Берое Петър Хубчев сподели след загубата с 4:1 от Апоел, че неговите момчета са прегорели в срещата, но не може да ги вини за загубата. Той беше категоричен, че отборът му остава здраво стъпил на земята и ще надгражда над показаното след първите два гола на израелския тим.

 

"Първо трябва да признаем всички, че Апоел Тел Авив е по-добрият отбор и заслужено ни победи. Излишно е да се оправдавам с детските грешки, такива няма, паднахме всички", сподели след срещата старши-треньорът на старозагорци.

 

"Рядко си позволявам да кажа подобно нещо - искам да благодаря на всички на стадиона, които ни подкрепяха докрай. Явно, че напрежението и емоцията е много голяма за евротурнирите. Мачинът, по който ни вкараха головете, говори точно за това.

 

Изключвам поне три от четирите гола. Аз поздравих момчетата за държанието им. Ще опитаме да надграждаме от момента на 2:0, защото след това играхме като равен с равен. Ще работя още по това.

 

Такива два гола до 10-та минута в подобен турнир, много трудно можем да се върнем в мача. Според мен, сме много далеч. Последното нещо е да се оправдаваме. Знаем си възможностите. Знаем си границите и сме стъпили на земята.

 

На последната пресконференция ви казах, че ни предстоят важни мачове. Трябва да се съобразим и с пътуването, така че ще бъде натоварено в следващите дни", завърши Хубчев.