ВИДЕО: "Гробар" се изгаври с капитана на Партизан

галерия:

След загубата и елиминирането от Лудогорец в третия предварителен кръг на Шампионската лига запалянковците на Партизан останаха изключително недоволни от отпадането на любимия си отбор и насочиха гнева си към ръководството и футболистите.

 

Снощи Партизан допусна втора загуба от Лудогорец - с 1:0 и така с общ резултат 3:1 от двата мача, българският първенец се класира за плейофите в Шампионската лига, като си гарантира най-малко участие в групите на Лига Европа.

 

След последния съдийски сигнал от трибуните на стадион "ЮНА" се чуха скандирания "Ръководството вън! Ръководството вън!".

 

Но не бе само това. Един от запалянковците на "черно-белите" най-спокойно прескочи оградата на стадиона, безпрепятствено стигна до Марко Шчепович и най-безцеремонно му смъкна капитанската лента.

 

Любопитното бе, че това се случи пред погледа на почти целия отбор на Партизан, както и пред този на много стюарди и полицаи. Никой обаче не посмя да каже нещо на бесния фен, който най-демонстративно свали лентата на Шчепович, показвайки нагледно какво мисли за представянето на любимците си.

 

Самият Шчепович стоически изтърпя това унижение и доброволно предаде капитанската си лента, с оглед да не се нагнетява допълнително напрежение у и без това разстроените запалянковци.


Харесайте Sporta.bg във Facebook, за да следите всичко най-актуално в света на спорта и живота на спортистите