Ясни заместниците на наказаните, Маркиньос се връща сред титулярите

снимка: БТА

На днешната официална тренировка на националния отбор по футбол на България станаха ясни играчите, които ще заменят в стартовия състав Николай Бодуров и Светослав Дяков, които отпаднаха от сметките на Любослав Пенев.

 

Sporta.bg припомня, че двамата си изкараха червени картони по време на злощастната загуба от Армения с 2:1 и по този начин изпускат последната квалификация за Мондиал 2014 срещу Чехия на стадион "Васил Левски" утре вечер в 21:15 часа.

 

Заместниците им се казват Илия Миланов и Маркиньос, които останаха на пейката при загубата от Армения.

 

Докато Миланов вече записа няколко много силни мача за "лъвовете", то добрата игра на бразилеца в Локомотив (София) му спечели повиквателна за последните мачове от квалификацията. Неговото включване е продиктувано и от нуждата от голове срещу Чехия, като Маркиньос има 7 гола в 11 мача до момента в първенството.

 

Той вероятно ще застане до Владимир Гаджев, който е сред сигурните титуляри утре. В същото време Илия Миланов ще заеме мястото на Бодуров до Иван Иванов.

 

Въпреки това се очакват и други промени в състава, като на пейката може да седне Станислав Манолев за сметка на Александър Тонев. В същото време Димитър Рангелов също има шанс да стигне до стартовите 11, като жертва може да се окаже Гъргоров.