Тонев: Няма значение къде ще играя на терена

снимка: Булфото

Александър Тонев също беше оптимистично настроен преди решаващите квалификации срещу Италия и Малта, като заяви, че за него няма значение съперника и България излиза за победа във всеки мач.

 

"В националния отбор винаги е имало самочувствие и винаги тренираме с настроение и мисля да го покажем в следващите мачове. За нас всеки мач е важен, няма значение противника - както с Италия, така вече и с Малта", каза крилото на Вила и продължи за живота в Англия.

 

"В Англия ви казах - свиквам в момента и всеки ден става все по-добре и по-добре. В Англия всеки е обикновен човек. Аз съм си същия, играя си моята игра и го показвам във всеки мач и всяка тренировка.

 

Това, че Стилиян Петров е легенда на тима няма значение. Там всеки играч е съвсем обикновен човек", сподели Тонев и беше лаконичен, че за него няма значение дали играе като крило или нападател под ръководството на Любо Пенев.

 

"За мен няма значение на каква позиция съм. За мен не е проблем - това го преценява треньора, казва състава и излизаме", каза Сашо Тонев.