Роналдо изригна срещу медиите, пишели абсолютни лъжи

снимка: БТА

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо избухна срещу световните медии и беше категоричен, че нито една информация, свързана с договора му в "кралския клуб" не е вярна.

 

Напоследък новият контракт на португалеца се превърна в тема №1 не само в Испания, но и в цяла Европа, като интересът от страна на различни клубове е много висок. "АС" пък излезе с последна информация относно преговорите между Кристиано и Перес, като всекидневникът твърдеше, че Роналдо настоява за 20 милиона евро годишна заплата.

 

"Всичко новини около подновяването на договора ми с Реал Мадрид са грешни", лаконичен беше Роналдо, използвайки профилите си в Туитър и Фейсбук.

 

Въпреки това факт е, че споразумение между двете страни все още няма и това дава почва на медиите да спекулират с бъдещето на един от най-добрите футболисти на нашето време.

 

На Острова предполагат, че той може да се завърне на "Олд Трафорд" срещу сумата от 65 милиона евро плюс крилото Нани. Надежди в Манчестър таят най-вече заради очакваните трансфери на Суарес и Бейл в посока Мадрид, които могат да принудят Реал да продаде звездата си.

 

Във Франция също не липсват хора, които пращат Роналдо в новосформираните грандове ПСЖ и Монако, като и двата тима са готови да счупят трансферния рекорд на Реал, за да притежават CR7.