ВИДЕО: Имат ли шанс Коби и Меси пред порция сладолед?

снимка: youtube.com

Кои са Коби Брайънт и Лионел Меси? Ако не знаете отговора на този въпрос, може би трябва да спрете да четете, защото е грехота да не познавате двете най-популярни личности в два от най-интересните спортове на планетата.

 

Където и да се появяват, тяхното присъствие е белязано от хиляди, които крещят имената им, молят се на Господ да ги докоснат и умират от кеф, ако случайно звездата срещне погледа си с техния.

 

Няма спор, че Лео Меси и Коби Брайънт са две от най-разпознаваните лица в световен мащаб. Но кой е по-обичан? Кой е по-популярен? Новата реклама на Turkish airlines хвърля леко светлина върху този въпрос....

 

Едно момче се качва на борда на самолета и изпада в шок при вида на Лео Меси, който му казва съвсем небрежно "здрасти". Хлапето подава топката си за автограф, когато вниманието му се насочва към.... Коби Брайънт, естествено.

 

Черната мамба показва трик с баскетболната топка, но Меси отвръща с игра на 21, седейки си на мястото. Коби увеличава арсенала си, но аржентинският магьосник вече жонглира с две топки, а момчето вече не знае къде се намира от радост, че двете най-големи звезди на световния спорт се борят за неговото внимание.

 

Борбата преминава в друго измерение, като двамата показват трикове с карти и правят животни от балони. Меси изглежда има леко предимство, но то изчезва бързо при кулминацията! Иииии детето предпочита....стюардесата и сладоледа, който симпатичната жена му предлага.

 

Така детето бързо забравя за кумирите си и хапва порция вкусно, ледено изкушение. Коби и Меси пък са леко разочаровани, но двамата също не пропускат да пробват лакомството, за да подкрепят поразклатеното си самочувствие. И всички са победители...

 

Може би ви излъгахме, че рекламата хвърля някаква светлина върху дуела Меси vs. Коби, но рекламата е страхотна, забавна и може да я видите сега....