Маркиньос вече е играч на ПСЖ?

Звездата на Рома и едно от най-желаните имена през това лято Маркиньос е подписал договор с френския шампион ПСЖ, след като неговият брат Луан Аолас се изпусна пред бразилските медии.

 

Защитникът е силно желан от Реал Мадрид и Барселона, като особено каталунците са много настойчиви в желанието си да привлекат защитник след слабия сезон, който имаше отбора в дефанзивен план.

 

Маркиньо изигра отличен сезон, като показа много стабилна игра в защита въпреки крехката си възраст от едва 19 години. Това накара много клубове да питат за цената му, но в Рома бяха категорични, че едва ли той ще напусне "Олимпико". Нещата обаче придобиват други измерения.

 

"Бяхме будни цяла нощ и се опитвахме да стигнем до споразумения. Най-накрая обаче успяхме. Това е отлична новина за всички", сподели братът на играча пред "Lancenet".

 

Въпреки това нито един от двата клуба до момента не е потвърдил подобен трансфер, но според различни източници френският тим ще заплати 32 милиона евро, както и още 3 в различни бонуси.

 

Преди няколко дни ПСЖ брои 62 милиона евро за звездата на Наполи Единсон Кавани, като трансферите на отбора ще продължат до самия край на лятото.