Милан се разделя с Ел Шаарави срещу 40 милиона евро

снимка: БТА

Манчестър Сити е отправил към Милан оферта от 40 милиона евро за Стефан Ел Шаарави, докато Челси иска Кевин -Принс Боатенг, съобщава Gazzetta dello Sport.

 

Според най-популярният спортен всекидневник на Апенините "росонерите" са готови да се разделят с един от най-добрите си футболисти.

 

До този момент гранда от Милано отказа няколко оферти за 20-годишният талант, който пристигна на "Сан Сиро" за 15,5 милиона евро от Дженоа.

 

Малкия Фараон бе голмайстор на Серия А през първата част от сезона, но след пристигането на Марио Балотели в Милан последва сух период за него. Въпреки това той има цели 16 попадения в 37 мача за "росонерите" в Италия.

 

Ел Шаарави бе свързван с Арсенал и Манчестър Юнайтед, но според Gazzetta dello Sport Милан е готов да се раздели с него за 40 милиона евро или 34 милиона паунда.

 

Шаарави не единственият футболист на "росонерите", който може да заиграе на острова през новия сезон. Новият мениджър на Челси Жозе Моуриньо иска ад има в състава си Кевин-Принс Боатенг.

 

В същото време Робиньо очаква оферта от Бразилия, а 36-годишният капитан на клуба Масимо Амброзини е свързван с Уест Хям.