Официално: Галатасарай преговаря със Снайдер

снимка: БТА

Галатасарай оповести с официално изявление, че започва преговори с Уесли Снайдер, който видимо няма бъдеще в настоящия си клуб Интер.

 

Холандският плеймейкър се оказа в незавидно положение след поредната си контузия през този сезон, която провокира ръководството да го притисне да намали драстично заплатата си.

 

Това обаче не се случи и Снайдер беше замразен на пейката след възстановяването си, въпреки че „нерадзурите" изпитват проблеми в последните месеци в Серия А.

 

„Започнахме разговорите за трансфера на Снайдер, ще информираме медиите за прогреса на преговорите", подчертаха от пресслужбата на Галатасарай.

 

Снайдер миналото лято отказа за пореден път оферта от Манчестър Юнайтед, а през 2013-та беше свързван с други отбори от Премиършип, които обаче не могат да покрият високите му финансови изисквания.

 

Президентите на Интер и Галатасарай Масимо Морати и Юнал Айсал се срещнаха вчера, за да уговорят продължително сътрудничество между двата тима в политиката с детско-юношеските школи.

 

„Естествено, че говорихме и за Снайдер", призна Дон Масимо след края на срещата пред репортери.

 

„Инструктирал съм отговорните фактори в Интер да започнат преговори, но всичко ще стане ясно в следващите няколко дни", заключи той.