Астън Вила протяга ръка и към Ивелин Попов

снимка: Булфото

Астън Вила проявява интерес към капитана на националния отбор на България Ивели Попов, съобшава руското издание „Спорт Експрес".

 

Атакуващият полузащитник на Кубан пристигна в Краснодар през есента и направи отличен сезон, с което привлече вниманието на редица водещи клубове на континента.

 

По думите на самия играч, негова мечта е да играе във Висшата лига на Англия, а „Спорт Експрес" припомня, че преди време Попов бе на проби в Блекбърн и впечатли мениджърът на клуба Сам Алърдайс. Той пожела да го има в състава си, но българския национал не получи работна виза и трансфера пропадна.

 

Днес английския таблоид „Дейли Мейл" оповести, че Астън Вила се включва в битката за подписа на Александър Тонев. Английският клуб е предложил 3.5 милиона паунда за българския национал, твърди таблоидът "Дейли Мейл".

 

Мениджърът на бирмингамци Пол Ламбърт е останал заинтригуван от качествата на Тонев, а 23-годишният футболист е препоръчан лично от Стилиян Петров.

 

Така Астън Вила вдига високо летвата пред другите два основни конкурента за подписа на родения в Елин Пелин играч - Селтик и Вердер (Бремен).