Бербатов аут до края на сезона?

Мениджърът на Фулъм Мартин Йол заяви, че Димитър Бербатов по всяка вероятност е получил разкъсване на подбедрицата, което може да го извади от строя за известно време.

 

Водещият реализатор на „котиджърс" напусна принудително терена в 29-ата минута в гостуването на Евертън, след като видимо накуцваше и изпитваше болки в крака си.

 

Фулъм допусна поражение с 0:1 при визитата си на „Гудисън Парк" и все още не може да надгради над актива си от 40 точки, който му отрежда 11-та позиция в класирането.

 

„Мисля, че Димитър получи леко разтежение на подбедрицата си, но се надявам случаят да не е такъв", заяви Йол веднага след края на срещата.

 

„Може да му се наложи да отсъства 2-3 седмици", допълни холандският мениджър на Фулъм.

 

Именно принудителната смяна на Бербатов беше един от главните проблеми на „котиджърс" в злощастното гостуване на Евертън.

 

Ако в действителност Митко отсъства 2-3 седмици, може да се окаже, че няма да има възможност да помогне на тима си до края на сезона.

 

Фулъм има да изиграе още само 3 мача от настоящата кампания - на 4-ти май е домакинството на Рединг, след което на „Крейвън Котидж" идва Ливърпул на 12-ти.

 

Последният 38-ми кръг противопоставя Фулъм на Суонси на негостоприемния „Либърти Стейдиъм" на 19-ти май, когато приключва Премиършип.