Сър Алекс призна: Няма развитие около трансфера на Бербатов

снимка: Guliver/Getty Images

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Алекс Фъргюсън, призна, че няма новини около евентуалните трансфери на Димитър Бербатов и Луиш Нани.

 

Двамата футболисти вероятно ще напуснат 19-кратните шампиони на Англия, като спекулациите около бъдещето им в последните дни се усилват.

 

"Трябва да бъда честен с вас и ви казвам, че няма развитие по тези въпроси. Оставащите няколко дни до края на трансферния период ще минат много бързо", заяви Сър Алекс.

 

Цяло лято медиите на Острова и в Европа пращат Димитър Бербатов в различни клубове из целия континент, но до този момент резултат няма.

 

Като най-голям фаворит за подписа му в последните дни се откри Фиорентина. "Виолетовите" вече отправиха оферта за нападателя на стойност 3 милиона паунда, но тя бе отхвърлена от сър Алекс Фъргюсън.

 

Според медиите до понеделник в Юнайтед разсъждават върху второ предложение от италианците, а заплатата, която Бербатов ще получава във Флоренция, ще възлиза на 1,8 милиона евро.

 

Освен италианците за основни фаворити за подписа на българина към този момент се сочат Динамо Киев, Нюкасъл, Съндърланд, Ювентус и Милан.

 

Мениджърът на "червените дяволи" призна, че клуба няма да привлича повече футболисти това лято

 

До този момент Юнайтед се подсили с Робин ван Перси, Шинджи Кагава, Ник Пауъл и Алекс Бутнер, а съвсем скоро към тима трябва да се присъедини младият Анхело Енрикес от Универсидад де Чили.

 

"Сигурно е, че няма да взимаме други нови играчи", добави шотландецът.