Асен Букарев пое Славия

снимка: pfcslavia.com

Асен Букарев е новият треньор на Славия съобщиха от клуба.

 

Бившият национал бе помощник на Велислав Вуцов при "белите" през последната кампания. Договорът на 34-годишният специалист ще бъде за две години.

 

Целите, които президентът на Славия Венцеслав Стефанов е поставил пред Букарев пък са в тима да бъдат налагани млади играчи, както и отборът да завърши в първата половина на класирането на "А" група преди фазата на плейофите.

 

Бившият футболист на Левски и ЦСКА за първи път ще работи като старши-треньор. Освен на Вили Вуцов, преди време той бе помощник и на Стефан Грозданов в Монтана. Рабитил е и в Левски.

 

Sporta.bg припомня, че по-рано днес Славия уволни Велислав Вуцов, а мотивът за раздялата с треньора е неразбирателство относно трансферната политика в клуба.

 

Очакванията бяха, че тимът ще бъде поет от чуждестранен специалист или от доскорошния треньор на Левски Илиан Илиев. В крайна сметка именно от Букарев ще се очаква да положи основите на новата Славия.

 

Новият треньор на "белите" ще даде пресконференция за медиите на 10 юни в 10 чaса, преди първата тренировка на отбора от лятната подготовка.