Батков: Митов има моето доверие, Сираков няма да се връща в Левски

снимка: Булфото

Собственикът на Левски Тодор Батков намекна, че Николай Митов ще остане старши треньор на Левски и през следващия сезон. Освен това той категорично отрече появилите се в медиите информации, че Наско Сираков е пред завръщане в отбора.

 

Батков е убеден, че Левски е бил единственият тим в А група, който е играл честно, за разлика от съперниците за титлата, които според адвоката масово са купували мачове и вербували съдии.

 

Босът на "сините" за пореден път заяви, че от Лудогорец са премирали Славия, като посочи и конкретна цифра - 600 000 лева. Тези твърдения Батков отправи в предаването "Господари на ефира", което му връчи наградата "Златен скункс" за изпуснатата титла на "Герена".

 

Адвокатът бе в добро настроение и прие статуетката, като се пошегува, че после ще я връчи на човека, който най-много я заслужава.

 

"Ние сме единственият отбор, който игра честно през цялото първенство. Хората ни обичат, защото сме Левски. Обвиняват ни, защото обикновено крадецът вика: "Дръжте крадеца". Опонентите ни почти няма мач, който да не купиха, дори на свой терен. Почти няма съдия, който да не обезпечиха", категоричен бе собственикът на "сините".

 

"Просто не ни достигна късмет и може би малко воля и липса на достатъчно качества у футболистите. Това е.

 

Славия игра за 600 000 лева. Това известно ли ви е? Разбира се, това не е оправдание, защото нашите играха за над милион.

 

С ръка на сърцето мога да кажа, че Господ ни покри в няколко срещи, но в решаващия мач се отвърна от нас", добави Тодор Батков.

 

"Ще обявя вътрешен конкурс или ще реша еднолично на кого да връча тази награда. Ще бъде даден на човека, който най-много го заслужава, ще ви съобщя кой е", пошегува се бизнесменът.

 

"Николай Митов има моето доверие. Той беше в Испания, за да наблюдава футболисти, които искаме да вземем. Наско Сираков няма да се връща в Левски", разкри босът на "сините".

 

"Не му знам религията на Георги Петков, но това ще си остане за негова сметка. В края на краищата той пази добре. Питам се, защо не пазеше така в Левски", така Батков коментира прословутия жест, който вратарят на Славия направи след мача със "сините" на "Герена".