Ридаещият Батков: Митов остава, Господ обича Левски!

снимка: Булфото

Президентът на Левски Тодор Батков беше пределно развълнуван от шампионската победа на „сините" с 1:0 над Лудогорец на „Герена" и използва случая да изрази всичките си емоции при успеха над големия съперник.

 

Благодарение на победата Левски вече е лидер в първенството с 1 точка аванс пред Лудогорец и му остава единствено да надвие Славия в последния кръг, защото в следващия ще получи служебна победа над разпадналия се Етър.

 

Батков също така изрази с категоричност, че Николай Митов ще остане начело на Левски и ще получи нови попълнения през лятото, за да продължи с обиграването на състава си.

 

„Искам да пожелая на Ботев да бие Лудогорец, защото в Пловдив загубиха много нечестно в пловдив, видяхте всички", заяви Батков.

 

"Днес дадохме добър отговор на всички, които ни определяха като купени, че сме били участници в заговори и така нататък. Отборът показа героизъм, мъжество и воля за победа.

 

За 72 мача изиграхме два инфарктни мача, но момчетата издържаха и видяхте, че шампионите се предадоха физически накрая.

 

Има Господ и той обича Левски.

 

Какво да си кажем с Домусчиев. Казвали сме си това, което имаме да си кажем. И двамата даваме пари, футболистите говорят на терена. За тези три безплодни години изтърпях много лишения, не крада държавата и бюджета, не съм монопол, аз съм скромен труженик и сега да празнуваме!

 

Трябва да преспя и да реша дали да вдигна купата тук или да ходя на финала на Шампионската лига, защото ме поканиха от Газпром.

 

Когато мъж плаче, значи са се случили велики неща. В Гоце Делчев реших, че всичко свършва, така че Николай Митов е новият стар старши треньор на Левски, това е повече от ясно.

 

Ще го освежим с едно-две попълнения, не повече, защото отборът започва да има облик. На феновете мога да кажа, че ги обичам, те са 12-ия, 13-ия и 15-ия играч, те са винаги с нас и не спираха да подкрепят и да съживяват момчетата.

 

Да вдигнем заедно 27-ата честно заслужена титла, не говоря за ония с 31 титли, от които 10 са служебни заради политбюро", заяви накрая Батков.