Съдиите искат мълчание 24 часа преди и след мачовете

снимка: Булфото

Някои български рефери дадоха днес официална пресконференция чрез, която се опитаха да отговорят на нападките към тях в последно време.

 

Шефът на съдиите призна, че концентрацията в някои рефери не е на ниво. Христо Ристосков шокиращо си призна, че е бил дебел и правил много чики-рики и затова е сбъркал няколко пъти на мача Лудогорец - ЦСКА.

 

Напрежението в последните мачове дори ескалира след честите съдийски грешки и всички футболни хора вдигнаха ръце, а БФС заплаши съдийската комисия.

 


Един от най-добрите ни съдии - Станислав Тодоров даде предложение, да не се говори за съдийството 24 преди и след мачове.

 

„Имам едно предложение. То е следното: 24 часа преди мачове и след тях да не питате за съдийството. Виждате, че първенството е завързано. За първи път толкова еднакви отбори се борят за първото място. Всички футболни шефове говорят за съдийството и казват неща повече плод на емоциите, които не са приятни за ушите. Тези, които падат трябва да се научат да приемат загубата, а не да търсят оправдания," заяви Станислав Тодоров.