Майкъла: Грешка беше махането на Стойчо

снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев разкри истината за новия треньор на „червените", който ще замени уволнения по-рано днес Миодраг Йешич.

 

По-рано днес Емил Костадинов потвърди, че сръбският специалист напуска „Българска армия", но не пожела да назове името на новия наставник.

 

Майкъла не само посочи наследника на Йешич, но направи интересно изказване по адрес на друг бивш треньор на ЦСКА - Стойчо Младенов.

 

„Стойчо Младенов не трябваше да бъде уволняван, неговото премахване беше грешка", отсече Илиев, който и в предишни интервюта е казвал, че собствениците от „Титан" не са уцелили правилния момент да правят рокадата.

 

Sporta.bg припомня, че инициатор на раздялата със Стойчо Младенов беше Иво Иванов, за когото днес стана ясно, че повече няма да членува в Надзорния съвет и на практика се оттегля от клуба.

 

Георги Илиев също така разкри и причината за смяната на Миодраг Йешич.

 

„Йешич не пасна на обстановката. Той нямаше подкрепата нито на феновете, нито на футболистите, а неговите помощници от Сърбия нямат авторитет в България", каза Майкъла, визирайки някои от сърбите в щаба на Йешич, които дори нямаха треньорски лиценз.

 

„Милен Радуканов ще получи време точно 4 месеца. Дотогава има възможност да докаже качествата си.

 

Ако го направи, ще му продължим договора. Всички шефове искаха българин за треньор", съобщи изпълнителният директор на ЦСКА.