Генерала със страшна закана към футболистите

Два дни преди домакинството на Литекс и повторния си дебют начело на ЦСКА, новият наставник на "червените" Миодраг Йешич отправи солидно предупреждение към всички свои футболисти.

 

Генерала се закани, че всички негови играчи, които не се представят според очакванията или не спазват инструкциите му, могат да бъдат запратени не само на резервната скамейка, но дори на трибуните или в детско-юношеската школа на клуба.

 

"За резултатите отговарям само аз, а играчите отговарят пред мен. Който не играе или не спазва указанията ми, може да се озове на пейката, на трибуните или в школата", закани се сърбинът.

 

"Не мога да кажа, че някой ме е разочаровал по време на подготовката, но ако се появят такива футболисти, те вече няма да са с нас. Ако някой не се представя на ниво, той ще отпадна от общата група", допълни Миодраг Йешич.

 

ЦСКА се завръща на собствения си "Българска армия" напролет, а Йешич отправи закана към всички съперници на 31-кратните шампиони.

 

"Който иска да измъкне нещо от ЦСКА, трябва да премине през ада на "Българска армия". Трябва да побеждаваме, дори и ако се наложи да оставим и последния атом от силите си. Не ме интересува как играят останалите тимове. ЦСКА е най-големият клуб в България и затова е нужно всички да се съобразяват с нас", посочи Генерала.

 

Сърбинът допълни, че не очаква пристигането на нови футболисти.

 

"Ако имахме желание, можехме да доведем още 10 или 15 нови. Предложиха ни много играчи по време на лагерите, като дори гледахме някои от тях. С Аспарух Никодимов обаче решихме, че няма да привличаме никого до края на сезона", обясни Йешич.