Новата бразилска перла на ЦСКА с тежка контузия

снимка: Булфото

Бразилецът Марсиньо не можа да направи успешен дебют за ЦСКА, макар и в неофициален мач, след като прекара само 6 минути на терена в контролата с азербайджанския Симург (Закатала).

 

Наставникът на „армейците" Миодраг Йешич бе заложил на бразилеца сред титулярите в халфовата линия, като той трябваше да си партнира с Абел Анисе, Лукас Саша и Нджонго Присо.

 

През второто полувреме Йешич имаше идея да пусне Сержиньо на мястото на Марсиньо, но му се наложи да прибегне до смяната още в 6-ата минута.

 

Тогава бразилецът нахлу в наказателното поле, а бранител на Симург се хвърли в краката му и успя чисто да му отнеме топката. При падането си обаче Марсиньо явно тежко нарани рамото си, което се оказа, че е извадено.

 

При това положение той нямаше как да продължи срещата и напусна принудително терена след оказана медицинска помощ.

 

Все още не се знае колко точно ще продължи възстановяването на Марсиньо, но има опасност той да пропусне тренировките до началото на пролетния полусезон и първите официални мачове на ЦСКА.

 

Тежка контузия в началото на неофициалния си дебют за „армейците" получи и миналогодишното ново попълнение Иван Боладо - той стана първият пациент от лагера на ЦСКА в болница „Аджъбадем", която тъкмо беше подписала договор за сътрудничество с „червените".

 

Това се оказа и последното запомнящо се действие с участието на Боладо в престоя му на „Българска армия".