Майкъла: Стойчо искаше българите, Йешич може да си тръгне

снимка: Булфото

Изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев присъства на официалното представяне на три от новите попълнения на клуба - Ивайло Чочев, Венцислав Василев и Марсиньо.

 

Той призна, че Аспарух Никодимов и бившия наставник Стойчо Младенов са искали закупуването на някои от тях, но самият той за първи път вижда бразилския офанзивен халф.

 

Също така Майкъла подчерта, че ако новият наставник Миодраг Йешич не изпълни поставените му цели - спечелване на Купата на България и място в топ 3 на А група - ще напусне предсрочно „Армията".

 

„Новите играчи трябва да знаят, че за ЦСКА всичко освен първото място е загуба и неоправдаване на средставата", започна Илиев.

 

„Чочев и Василев са тук по предложение на Стойчо Младенов и Аспарух Никодимов. Лично аз за първи път виждам Марсиньо, никой от нас не го е гледал, препоръката за него е на един от другите скаути.

 

Тепърва ще видим неговите качества, нека се чувства като у дома си. Договорът му е за година и половина", обясни още изпълнителният директор на „червените".

 

„Йешич е ставал шампион с ЦСКА, но на 6-ия месец мога да го освободя, ако не се докаже. Трябва да има резултати, независимо колко добре работиш. Всички треньори са еднакви - трябва да се докажат, че имат място в ЦСКА.

 

ЦСКА е име - от Ловеч няма да отидеш да играеш в Барселона, Манчестър Юнайтед, Астън Вила, Селтик, Манчестър Сити... от ЦСКА обаче може.

 

Треньор на вратарите все още няма. Йешич е дал три варианта и сам ще си избере, това ще го уточним с него по-късно днес", завърши Майкъла.