Фенове на ЦСКА готвят щурм на първата тренировка

снимка: Булфото

Един от големите любимци на сектор "Г" Стойчо Младенов бе натирен от треньорския пост в ЦСКА, а реакциите срещу решението на собствениците от "Титан АС" не закъсняха.


Днес Стойчо Младенов бе уведомен, че повече няма да ръководи 31-кратните шампиони на България,като се очаква някой измежду Миодраг Йешич и Милен Радуканов да заеме мястото му.


Последният официално отрече да е преговарял с ЦСКА, но се смята, че именно българският Моуриньо е един от основните фаворити за горещия стол.


Официалният форум на "червените" бе залят със съобщения в подкрепа на Екзекутора, както и срещу такива срещу ръководството на клуба. Не бе подминат и спортния директор Георги Илиев - Майкъла, който бе наречен "продажник" от феновете. Както е известно, Майкъла често се изказва в защита на собствениците от "Титан", което вбесява привържениците на ЦСКА.


Нещо повече, фенове на "армейците" вече се организират за посещение на първата тренировка на тима за 2013 година. Заниманието ще се проведе на 7 януари, а ултрасите са готови да изразят по звучен начин протеста си спрямо ситуацията.


"Давайте поне ние да се организираме - 10,20...,колкото толкова, но да се преброим кои сме и да ги посрещнем подобаващо мекеретата - Илиев, Живков, ас-овците и другите!!!", пише един от феновете.


Друг от привържениците на ЦСКА добавя: "Аз съм там твърдо! Ще се опитам да събера колкото мога повече хора от Студентски град! Писах на Офанзива във фейсбук, защото не съм част от организацията, ще се опитам да звънна и някой друг телефон. Трябва да се организираме колкото се може повече хора!"


"Постоянен терор на боклуците докато не напуснат, във всички сфери - на стадиона, на площадите, където им е офиса, навсякъде. Пари не искат да дават, а имат. Толкова пари взимат от общините, но за ЦСКА нищо не дават, искат отбора да се издържа сам. Намаляват бюджета и искат по-добре да стават нещата. Един ремонт го правят 2 години, кога дадоха концесията, а едни седалки не могат да сменят. Все се оправдават зимата дойде, лятото е топло, а за пример в Стара Загора за едно лято направиха осветление, нов терен, смениха всички седалки, направиха козирка, помощен терен. Ще остареем докато видим Армията като хората, че аджеба да може да домакинстваме след като на 2 пъти не ни дават лиценз. Смени на треньори като тоалетна хартия, 20 нови на полусезон, никакъв маркетинг - с един календар на година не става, къде са феншоповете, онлайн магазин, преди имахме клубно списание, не, ние сме от занзибар. Смяна на цените на билетите както им скимне, един път надуват, друг път свалят, школа, заплати няма смисъл да се коментират.", пише потребител с юзърнейм mopper.