Черноморец и Херо вгорчиха дебюта на Гонзо (Галерия)

галерия:

снимка: Булфото

Новият старши-треньор на Локомотив (Пд) Георги Иванов - Гонзо записа неуспешен дебют начело на "смърфовете", макар и в неофициален мач на стадиона в парк "Лаута".


Днес по обяд Гонзо бе представен от собственика Веселин Марешки като наследник на Емил Велев, а часове по-късно легендата на Левски изведе Локомотив в контрола срещу гостуващия тим на Черноморец.


Срещата на ст. "Локомотив" завърши с успех 2:0 за "акулите", а точни още през първото полувреме бяха Гаел Нландулу. Венци Христов. Както и можеше да се очаква, както Георги Иванов, така и Димитър Димитров - Херо използваха солиден брой от своите футболисти, включително и много младоци.


Отборът на Черноморец поведе след само 3 минути игра на "Лаута", като точен бе Гаел Наландулу. Французинът получи подаване около дъгата на наказателното поле и с добър изстрел матира Господинов за 0:1.


Десет минути преди почивката "акулите" успяха и да удвоят аванса си в резултата. Грешка в защитата на Локомотив позволи на Венци Христов да открадне топката и да напредне, преодолявайки Господинов за 0:2. В края на полувремето отново той можеше да отбележи за 0:3, но ударът му бе неточен.


На почивката и двамата треньори извършиха промени в своите стартови състави, като Георги Иванов подмени цялата си единайсеторка с изключение на Атанас Курдов, който напусна малко по-късно.


В 65' Черноморец отново бе много близо до класически резултат, след като Станислав Дренов бе изведен очи в очи със Стефано Кунчев. Младежкият национал на България обаче се намеси добре и отрази. Пет минути по-късно "акулите" треснаха и гредата след изстрел на Милчо Ангелов.


И до края на мача Локомотив не успя да намери път към вратата на гостите, докато Черноморец продължи да бъде активен в предни позиции. Бившият възпитаник на Гонзо Даниел Младенов на два пъти се опита да отбележи, но Стефано Кунчев не позволи това.