Официално: Георги Иванов се завърна в Локо (Пд) като старши треньор

галерия:

снимка: Булфото

Днес, на специална пресконференция на "Лаута" Георги Иванов - Гонзо бе представен официално като новия старши треньор на Локомотив (Пловдив). Новината бе обявена от собственика на клуба Веселин Марешки, който вчера освободи Емил Велев от поста.

 

Договорът на Иванов е до края на сезона, като при добри резултати той може да бъде продължен. Новият треньор ще дебютира още днес начело на Локо (Пд) в контролата срещу Черноморец.

 

"С Велев е бяхме разбрали, че при липса на резултати ще се разделим. За моя радост, едно от имената, които ми бяха предложени, беше това на Гонзо за треньор. Имам пълно доверие на хората, които ми го предложиха.

 

Срещнахме се, договорихме параметрите и мисля, че той ще оцени ръката, която му подаваме. Даваме му максимален кредит на доверие, надяваме се да има резултати. Мога официално да представя новия треньор на Локомотив (Пловдив) - Георги Иванов", заяви Марешки.

 

Самият Гонзо бе видимо развълнуван и заяви, че за него е голяма чест да бъде отново на "Лаута".

 

"Израснал съм тук, изградил съм се като човек в Локомотив. Локомотив е част от мен, ще се опитаме да направим така, че отборът да изглежда по един по-добър начин.

 

Това е отбор който има традиции. Този отбор показа характер, трудно губи мачове, но и трудно печели. Значи няма нападатели. Но това са нашите футболисти и с тях ще се опитаме да извлечем максимума", каза Георги Иванов.