Батков: Лудогорец прекрачиха границата

снимка: Булфото

Собственикът на Левски Тодор Батков се включи на живо в ефира на „Пред банята" по TV7, коментирайки крайно обидната декларация на шампиона Лудогорец по негов адрес.


Както е известно,„орлите" отговориха по доста остър начин на думите на адвоката, който ги определи като „отбор от нищото".


Тодор Батков коментира, че от Лудогорец са „прекрачили границата на добрия тон", като посочи, че не гледа на разразилия се скандал като на война.


„Наистина прекрачиха границата на добрия тон. Не помня друг такъв случай в историята на българския футбол", коментира адвокатът.


„Декларацията не искам да я коментирам. Виждате, че нейните истински автори се крият. Появяват се някакви хора по медиите, които обаче са кукли на конци и не са ми на ниво. С кукловода нямам проблем, но явно той има с мен. Ще го изясняваме в бъдеще", добави Батков, явно говорейки за собственика на „орлите" Кирил Домусчиев.


„Не съм започвал война с Лудогорец и нямам впечатления, че се води такава. В крайна сметка, това е спорт, където трябва да победи по-добрият. Но това трябва да се случи на терена", завърши Батков.